Hetente frissülő akciók!

 • Elérhetőségek
 • Blog
 • Kategóriák
  Rendelhető

  Árnyékoló háló SUPERTEX260, 2 x 10m - 99%-os árnyékolás, zöld

  Cikkszám: 28588
  Összehasonlítom
  21 990 Ft
  Nem vásárolható!
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom
  mvkert.hu
  Miért válaszd az MV Kertet?

  Egy helyen mindent megtalálsz, ami a professzionális kertépítéshez és gondozáshoz kell, kedvező árak mellett óriási választékkal rendelkezünk, ami folyamatosan bővül, mindig a legújabb kínálattal rendelkezünk. Hetente frissülő akciókkal, melyekkel még kedvezőbben szerezheted be termékeidet.

  Árnyékoló háló SUPERTEX260, 2 x 10m - 99%-os árnyékolás, zöld részletes leírása

  Árnyékoló háló és belátásgátló háló
  Vastag duplaszövésű HDPE 260 g/m2 súlyú árnyékoló háló és védő háló. Nagyon vastag és nehéz háló, ezért merev tartású és könnyebben tudja felhelyezni. Szegélye előre ki van lyukasztva, mely a rögzítést teszi stabilabbá. A háló teljesen beláthatatlanságot biztosít. A belátásgátló háló árnyékol és megszűri a fényt. Háló egyik oldala zöld (szál mintás) a másik oldala feket (rács mintás). Alkalmazásával nem csak a hőt fogjuk fel, hanem a fényt is megszűrjük, ezért alkalmas belátásgátlónak és tér választónak egyaránt. Alkalmazható teraszhálónak, kerítéshálónak, erkélyhálónak valamint használható védőhálónak például építkezéseknél. (Meggátolja a szerszám leesését vagy a vakolatét .....)
  A fonásából adódóan a HDPE háló levegőt átereszti, ezért nem feszíti meg a szél és az árnyékolt terület légmozgását sem akadályozza. Erős és UV álló, méretre vágható. Kerítésre is ajánlott feltenni, mert gátolja a belátást, fényt szűr és dekoratív megoldást biztosít. A háló sűrű fonata és súlya végett nincs fényáteresztése és átláthatósága.

  -Mérete: 2 X 10 m
  -Súlya: 260 g/m2
  -Fényszűrés: 99 %
  -Anyag: UV stabil HDPE

  Termék adatok
  Gyártó
  Supertex
  Cikkszám
  28588
  Tömeg
  8 kg/db
  Hasonló termékek
  Vélemények
  Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.