Hetente frissülő akciók!

 • Elérhetőségek
 • Blog
 • Kategóriák
  Maytronics Dolphin E50i automata vízalatti medence porszívó robot
  Maytronics Dolphin E50i automata vízalatti medence porszívó robot
  549 990 Ft
  Rendelhető

  Maytronics Dolphin E50i automata vízalatti medence porszívó robot

  Cikkszám: DolphinE50i
  Összehasonlítom
  Rendelhető!
  Kiszállítás a külső raktárunkból 1-3 munkanap alatt.
  549 990 Ft
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom
  mvkert.hu
  Miért válaszd az MV Kertet?

  Egy helyen mindent megtalálsz, ami a professzionális kertépítéshez és gondozáshoz kell, kedvező árak mellett óriási választékkal rendelkezünk, ami folyamatosan bővül, mindig a legújabb kínálattal rendelkezünk. Hetente frissülő akciókkal, melyekkel még kedvezőbben szerezheted be termékeidet.

  Maytronics Dolphin E50i automata vízalatti medence porszívó robot részletes leírása

  • A Maytronics által gyártott Dolphin elektromos és automatikus medencetisztító robotja az E50 sorozatból.
  • Feladata a fenék, a falak és a felső víz vonal tisztítása.
  • Irányítsd a robotot a MyDolphin Plus alkalmazással , Wifi és Bluetooth kapcsolattal.
  • Könnyű, kompakt és könnyen kezelhető .
  • A rendszer mobilitása PowerStream (a vízvonal tisztításához).

  Dolphin E50I medencetisztító egy korszerű, teljesen automatikus 

  tisztítású robot.

  Ez a kategória csúcsa, a vezérlés, tisztítás és a komponensek minden funkciójával együtt, kiegészítve az eredeti kocsival, amely lehetővé teszi robotjának egyszerű és gyors szállítását

  Ez az elektromos medencetisztító magában foglalja a navigációs rendszert és a kezelhetőséget a Smartphone alkalmazáson keresztül, Wi-Fi és Bluetooth kapcsolattal. Teljes szűrőjelzővel rendelkezik, amely a My Dolphin alkalmazáson keresztül is nyomon követhető.

  A Dolphin E50i egy többrétegű szűrőrendszerrel rendelkezik, extra tömítéssel, amely megakadályozza a szennyeződések visszatérését a medencébe, ezt az extra nagy, kosár és a rendkívül finom szűrő garantálja.

  Kifogástalan tisztítást minimális erőfeszítéssel. 

  A modell másik sajátossága a „MyDolphin ™ Plus alkalmazás”, ezzel bármikor irányíthatja robotját közvetlenül okostelefonjáról. 

  Létrehozhat egy testreszabott tisztító programot robotja számára, és akár manuálisan is átmozgathatja, a medence meghatározott területeihez

  sarkaihoz vezetve. 

  Ily módon a nehezen elérhető helyek gyors és hatékony tisztítása már nem jelent problémát!

   

  Új funkciója a pick me up üzemmód, melynek segítésgével

  feladata végén a vízvonal azon részén marad, ahol legkényelmesebb 

  és leggyorsabb kitudjuk emelni a medencéből. 

  Avantgárd és modern kialakítású, nagyon jól kidolgozott, és ideális többféle alakú és méretű medencében akár maximum 12 méter hosszúságig is.

  Kiegészítő műszaki szempontok:

  Maytronics Dolphin E50I Pool Cleaner tartalmaz egy 18 méter hosszú kábelt

  Használata bármilyen típusú és alakú medencéhez ajánlott.

  Technológiája lehetővé teszi mindenféle akadály leküzdését

  és hatékony, optimális és gyors tisztítást a számos 

  tisztítóprogramjának (1 óra2 óra és 2.5 óra) köszönhetően.

  szívás áramlási 15 m3 / óra, és 2 motorral rendelkezik. 

  A Dolphin E sorozat ezen modelljében a szállító kocsi  alapfelszereltségként szerepel hogy könnyen a medencébe vigye és később tárolja.

  Könnyű súlyának ( 7,5 kg ) és a központi fogantyújának köszönhetően nagyon praktikus és könnyen mozgatható, amely lehetővé teszi, hogy kényelmes és praktikus módon távolítsuk el a vízből. 

  Összkerék-meghajtású rendszere és hernyói révén bármilyen típusú medencebélésben használhatók, így bármelyik sarokba eljuthatnak.

   

  A Dolphin E50i készülékkel sok időt spórolhat meg

  Egy medence vásárlásakor és felszerelésekor a későbbi tisztításhoz szükséges időt mindig figyelembe kell venni. Nem számít, hogy ez a kertben vagy az alagsorban található medence. Minden medencét rendszeresen tisztítani kell, és a víz szűrése szintén nagy jelentőséggel bír. A medencerobotok azzal az előnnyel járnak, hogy egyrészt kémiai anyagok nélkül müködnek, de mégis alaposan meg tudják tisztítani a padlót. Másrészt a robotok a víz tisztítását és szűrését is képesek elvégezni. Ezért különféle feladatokat hajthat végre egy lépésben, és nem kell erős tisztítószereket igénybe vennie. Végül is ezek nem optimálisak az egészségre, és általában mesterségesen tiszta vizet szolgáltatnak. Mindenki, aki megfelelően tisztította és karbantartotta a medencéjét, ismeri a tisztítószerek vagy a klór hatását.


  Végül, de nem utolsósorban, a robot nagy előnyeket kínál az időmegtakarítás szempontjából. Mivel a medence rendszeres és alapos tisztítása sok időbe kerül. Nem ok nélkül van sok trópusi országban olyan alkalmazottak, akik kitakarítják a medencét. Ez önmagában megmutatja, mennyi időbe telik a gondos kitakarításuk. A padlón kívül a medence falait is meg kell tisztítani. A jövőben fontolóra veheti egy medence vásárlását, anélkül hogy sok időt kéne töltenie a kitakarításával. Mivel egy ilyen medence robot valóban jó lehetőségeket kínál, így gyorsabban és alaposabban megtisztíthatja a medencét. Végül egyszerűen csak helyezze a robotot a medencébe, majd hagyja, hogy végezze a munkáját. Időközben kedve szerint más dolgokkal is foglalkozhat, és már nem kell ezt a munkát magának elvégeznie.

   

  A Dolphin E50i készüléket - A háztartási robotok előnyei

  A Dolphin medencerobotok jelenleg a legnépszerűbb választás egy medencerobot esetében. Mivel a robotok nagy teljesítményükről, tartósságukról és ráadásul különösen alapos tisztításukról is ismertek. Amikor Dolphin E50i-t vásárol, akkor kap egy különösen nagy teljesítményű robotot, amely szintén rendkívűl jó egy 12 méter hosszú medencéhez. Természetesen a modell kisebb medencékhez is megfelelő, de ebben a Dolphin medencerobotban olyan egy robot található, amely nagyobb medencéket is kíválóan és megbízhatóan megtisztíthat. A legtöbb medencerobot kisebb medencékhez van tervezve, tehát ez egy érdekes megoldás lehet, ha van egy nagyobb medencéje, vagy éppen tervez egyet építeni. Mivel az emberek általában nem akarnak nagyobb medencét, mivel ezt több időbe is telik kitakarítani.

   

  Alapvetően a Dolphin medencerobotok számos előnyt kínálnak, és valójában nagyon jól használhatók, amikor a medence megtisztításáról van szó. A medence padlója rendkívül alaposan megtisztítható kémiai tisztítószerek nélkül, erős kefékkel. Ezenkívül egy medencerobot önállóan működik, csak a vízbe kell tenni és bekapcsolni. Tehát nem kell állandóan figyelnie a robotot, mivel magától is nagyon jól képes elvégezni a feladatát. Szüksége van egy hálózati csatlakozásra vagy legalább egy hosszabbító kábelre, hogy a robot minden probléma nélkül működhessen. Ezt azonban általában könnyű végrehajtani, és ennek nem szabad problémát jelentenie. Előnyös az is, ha olyan robotot vásárol, mint a Dolphin E50i, amely a padlón kívül a falakat is alaposan meg tudja tisztítani. Ez biztosítja, hogy medencéje teljesen tiszta legyen, és nem kell folyamatosan kitisztítania.

   

  Hogyan működik a Dolphin E50i medencerobot?

  Egyszerűen csak beteszi a vízbe a medencerobotot és bekapcsolja. Annak érdekében, hogy a medencébe helyzeése különösen könnyű legyen, az eszköz mindössze 7.5 kg. Bekapcsolás után a robot megtisztítja a padlót és a falakat. Az erős kefék az Active Brush System-el eltávolítják a szennyeződést, amelyet ezután automatikusan kiszűr. A robot könnyedén és további segítség nélkül mozog a gumitalpakon.

   

  A szűrőkosár később könnyen és rendszeresen kiüríthető. Az összes alkatrészt a gyártó úgy tervezte, hogy ellenálló, és a lehető leghosszabb ideig használható legyen. A medencerobot ármammal működik, és ezt egy 18 méteres kábel bizosítja. Ezért szükség van egy közelben lévő konnektorra a robot számára, és nem kell állandóan kihúznia az akkumulátor feltöltéséhez. A tisztítási ciklus ezzel a modellel 150 percet vesz igénybe így hosszabb, mint a többi modellnél, tehát egy nagyobb medencét is gond nélkül megtisztít.

   

  A nagy teljesítményű medencerobot speciális funkciói

  Mindenképpen érdemes megemlíteni, hogy a medencerobot nemcsak a padló tisztítására alkalmas. Ezenkívül képes eltávolítani a makacs szennyeződéseket a falakról is. A kefék úgy vannak kialakítva, hogy alaposan és gyorsan eltávolítsák a szennyeződéseket a felületekről. A szűrőrendszer a szennyeződések mellett a baktériumokat és az algákat is eltávolítja a vízből. Ez nagyon fontos a jó vízminőség szempontjából. Ezen túlmenően a készülék működése nagyon egyszerű, használata előtt nem kell hosszú kezelésiútmutatókat olvasgatnia!

   

  A Dolphin E50i készülék javítsa a víz minőségét

  A vízminőség alapvetően fontos szempont minden medencében, hogy ne szedjen össze az ember mindenféle betegséget fürdés közben. Általában meglehetősen fárasztó munka, ha rendszeresen meg kell tisztítania a medencét, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket, baktériumokat és gombákat. Egy medencerobottal ez a munka könnyebb, mivel a robot gondoskodik a szűrésről és nem kell kiegészítő segédeszközöket vagy tisztítószereket használnia. A tisztítási folyamat végén tiszta, leszűrt vizet kap, amely szintén nagyon jót tesz az egészségnek. Mivel ha olyan medencében van, amelyet még nem tisztítottak meg, akkor könnyen beteg lehet, viszont egy ilyen medencetisztító robot megakadályozza ezeket a veszélyeket.

   

  Fontos információk a medencerobotból

  Van néhány szempont, amely fontos minden modell vásárlásakor, és amelyet nem szabad elhanyagolni, mielőtt egy medencerobotot vásárolna. A medence mérete különösen fontos, de inkább döntő jelentőségű a medencerobot vásárlásánál. Ez az egyik legnagyobb különbség az egyes modellek között, mivel nem minden robotot ugyanolyan méretű medencére terveztek. Ezért mindig ellenőriznie kell vásárlás előtt medence méretét és egyéb tulajdonságait a forma és az anyagok szempontjából. Ez a legegyszerűbb módszer ahhoz hogy a megfelelő modellt válassza ki. Amikor egy Dolphin E50i robotot vásárol, akkor egy erőteljes robotot kap, amelyet nagyobb medencékhez is használhat. A padló tisztításán kívül ez a robot tisztítja a falakat is, ami nagyon nagy előny a munka szempontjábol. A kiterjedt funkciók megkülönböztetik ezt a modellt a sorozat többi medencerobotjától, és különböznek az árban is, amely ezen tulajdonságok miatt ez a modell kicsit drágább.

   

  Intelligens CleverClean technológia

  CleverClean technológia a gyártó Maytronics megtalálható minden Dolphin modell. Az intelligens tisztítórendszer biztosítja a medence szisztematikus tisztítását anélkül, hogy elhagyná az egyes területeket. A Dolphin E51i minden ciklusban elmenti a szkennelt medence adatait és optimalizálja a tisztítási folyamatot .

  Erőteljes kefék

  A megbízható szűrés mellett a Dolphin E50i keféi és aktív alátétjei biztosítják a tiszta medencét. A kefék hernyószíjai szintén eltávolítják a makacs szennyeződéseket a különböző felületeken. A fóliákat, csempéket, betont, PVC-t és csempéket egyformán tisztítják.

  Gyors vízvisszatérés

  Amint kiemeli a Dolphin E50i-t a medencéből, a víz gyorsan lefolyik, így nagy mennyiségű erő nem szükséges kiemeléshez.

  Szükséges vízviszonyok

  A Dolphin E50i tökéletes tisztítási eredményeinek elérése érdekében kövesse az általános használati utasításokat és egyéb információkat. Különösen a vízviszonyoknak kell optimálisnak lenniük:

  -pH érték: 7,2-7,4 között.

  -Klór tartalmom: kevesebb, mint 3 mg / l.

  -Só : legfeljebb 5000 ppm.

  -Hőmérséklet : 12 ° és 32 ° között.


  Paraméterek ,jellemzők:

  -Legfeljebb 12 méter hosszú medencékhez ajánlott .

  -Tisztítás felület: fenékfalak, víz vonal (oldalsó söpörni egy teljes takarítás a felső része a medence).

  -A teljes jelző szűrése a My Dolphin alkalmazáson keresztül.

  -CleverClean Scan-Rendszer: hatékony navigációs és takarítási teljesítmény

  -Navigáció és manőverezhetőség: PowerStream mozgás: többirányú oldalfúvókákkal.

  -Kefél, felporszívóz és megszűri a szennyeződéseket.

  -Új: kosár kiváló tömítéssel, hogy megakadályozza a törmelék és a kis részecskék elszökését.

  -Kábel feltekeredés elleni védelemmel látták el.

  -Az átlátszó motor felső burkolata.

  -2 motorral rendelkezik.

  -Összekerék meghajtású, hernyótalpas.

  -Többrétegű szűrés könnyen hozzáférhető, kivehető és tisztítható felső kosárral. Magában foglalja a Tavaszi szűrőt és az Ultrafinom szűrőt .

  -Hatékony és könnyen kezelhető szűrőrendszer.

  -Hatékonyan összegyűjti a legfinomabb és a nagyobb szemetet is.

  -Dupla aktív tisztító kefe (1 első és egy hátsó kefe). Hatékonyan távolítja el mind az algákat, mind a medence üvegének felületén lerakódott baktériumokat.

  -Programozható tápegység ( beépített heti tisztító programozó ) és alacsony fogyasztás.

  -Késleltetett gyors ciklusválasztó.

  -A készülék nagyon könnyű és egyszerűen kezelhető.

  -Kicsi, könnyű és egyszerű használni

  -Alacsony energia felhasználás

  -Minden ciklus végén automatikusan kikapcsol

  -Akadályokat kikerüli

  Technikai adatai:

  Elektromos védelem – porszívó: IP 68
  - Elektromos védelem – transzformátor: IP 54

  - Elsődleges feszültség: 230 / 50 V / Hz
  - Másodlagos bemeneti feszültség: 24 V DC
  - Ajánlott medencehossz: 12 m

  - Kábel hossz: 18 m
  - Ciklus idő: 1 óra / 2 óra / 2.5 óra

  - Szívóteljesítmény: 15 m3/óra

  - Üzemi vízhőmérséklet: 12-34 C

  - Teljes padló és oldalfal és vízvonal tisztítás

  - Súlya: 7.5 Kg

  - A csomag a szállító kocsit is tartalmazza.

   

  Használati utasítás

  Termék adatok
  Gyártó
  Maytronics Dolphin
  Cikkszám
  DolphinE50i
  Tömeg
  16 kg/db
  Hasonló termékek
  Vélemények
  Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Jelölj be további termékeket, amivel a mostanit össze szeretnéd hasonlítani.